donderdag 26 mei 2011

Deze week

Jullie lieve lezers beginnen je al af te vragen hoe het met me is?
Ik heb niet meer zo trouw geschreven de afgelopen dagen en ik kan me voorstellen dat dat in de loop van de tijd wel vaker zo zal gaan.
Ik had ook niet zoveel te melden. Vond ik.

En geen bericht betekent dan ook goed bericht....
Ik ben me de afgelopen dagen steeds beter gaan voelen. Had na het weekend nogal last van mijn buik, maar dat was na dinsdag bekeken en sindsdien voel ik me een stuk fitter dan in de eerste week van de chemokuur.
Wellicht wijst dit erop dat dat het patroon van kuren gaat worden? Dat zou mooi zijn. Ik stel me er toch wel op in dat elke kuur zwaarder zal zijn dan de voorgaande, maar als er elke keer een stijgende lijn zit in die drie weken, is dat een prettig vooruitzicht.

Ik heb een bezoek gebracht aan de avond voor "Jonge vrouwen met kanker" in het inloophuis de Honingraad. Het heeft iets prettigs en vertrouwds om met lotgenoten te praten en dat gevoel is wederzijds.

Woensdag de stad in geweest met Hans. Het weer was heerlijk, de lunch ook. Ik kan enorm genieten van simpelweg op een terrasje zitten met een kopje thee. Mezelf getrakteerd op een paar nieuwe kledingstukken en taart omdat zus Dienke jarig is.
Hieperdepiep Hoera!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Petra,

  Denk vaak aan je! Goed om je te kunnen volgen op je blog.

  Liefs Miranda van Gorp.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zeg ik ook altijd 'geen nieuws is goed nieuws' geniet van het mooie weer met Hemelvaart!

  groet Bert

  BeantwoordenVerwijderen