vrijdag 30 september 2011

Kijk haar...

...daar ga ik dan. In mijn autootje naar Maastricht. Helemaal alleen. Is dat erg? Nee, ik vind dat niet erg. Nu niet in ieder geval. Ik ben al zo vaak alleen ergens naar toe gegaan, gisteren nog naar mijn vader in Zeeland om te gaan zwemmen in zee. En dat op 29 september! Het moet niet gekker worden...

Ik heb een leuke week achter de rug. Afgezien van het onderzoek vandaag is het vooral weer wachten geblazen en die tijd kan ik het beste opvullen met leuke dingen doen. Dinsdag had ik een oude schoolvriendin op bezoek uit Den Haag; lekker bijgekletst. Woensdagmiddag ook bij zitten kletsen met een vriend op een terrasje en ´s avonds met zus Carolien naar een bijzondere avond in Oosterhout waar Brandon Bays kwam spreken. Zij is de auteur van het boek "De Helende Reis". Wellicht schrijf ik hier later nog eens uitgebreider over. Gisteren dus naar zee geweest, maar dankzij mijn vader werd dit gecombineerd met een aantal bezoekjes aan vrienden en buren die ook graag bijgepraat willen worden. En die belangstelling is natuurlijk fijn.
Vanmiddag om 15.00 uur ben ik aan de beurt, voor die tijd hoop ik nog een tante te bezoeken die ook in Maastricht woont. En anders pak ik gewoon een terrasje ergens aan de Maas; leuke plekjes genoeg daar.

Ik ben wel nieuwsgierig naar dit onderzoek. Ik heb al verschillende puncties en mri-scans gehad, dus daar ben ik nu wel vertrouwd mee. Maar een combinatie van deze twee.... Hoe kunnen ze dat uitvoeren? Daar kan ik me nog geen voorstelling van maken.

En kijk....haar! Het is nog bijna niet te zien, maar ik kan het wel goed voelen: Het groeit weer! Mmmmm....wat zal ik daar eens mee gaan doen? Lang laten groeien? Permanentje? Rood verven? Of een combinatie van deze dingen?
Zegt iedereen vervolgens: "Kijk haar!"

1 opmerking:

  1. zo zie je maar: zeewater is heel goed voor haar!

    groeten,
    Apelcity

    BeantwoordenVerwijderen